15-01-2015 – KunstaanZ presenteert foto-expositie Trouw en in Beeld in de Oude Mariakerk

[PERSBERICHT]

KunstaanZ presenteert foto-expositie Trouw en in Beeld in de Oude Mariakerk

DEVENTER – KunstaanZ presenteert foto-expositie van Paul Breuker in de Oude Mariakerk

KunstaanZ start serie tentoonstellingen moderne kunst met de foto-expositie Trouw en in Beeld van Paul Breuker.

Fotograaf Paul Breuker, geboren Deventenaar (1960), begon zijn carrière als kunstenaar en schilder. In de jaren ‘90 verruilde hij kwast en penseel voor de fotocamera. In 1992 startte hij het project Bruiloften. In dat jaar reisde hij naar het Russische Pskov waar hij zijn eerste buitenlandse trouwfoto’s maakte. Na ruim twintig jaar de meest uiteenlopende trouwpartijen gefotografeerd te hebben heeft hij uit de vele tienduizenden foto’s een selectie van vijftig foto’s gemaakt voor Trouw en in Beeld.

De expositie vindt plaats in de Oude Mariakerk, Nieuwe Markt 35, in Deventer met een officiële opening op zaterdag 21 februari. De zaal is dagelijks geopend van zondag 22 februari tot en met zaterdag 11 april van 11 – 17 uur, behalve de maandagen. Lopende de tentoonstelling zullen allerlei evenementen georganiseerd worden in of rondom de Oude Mariakerk.

Dit is de eerste van een serie tentoonstellingen moderne kunst die de Stichting Culturele Impuls Deventer onder de vlag KunstaanZ van zins is te gaan organiseren. Een volgend evenement staat op stapel voor de tweede helft van 2015.

Zie voor verdere informatie onze website www.kunstaanz.nl of neem contact op met de secretaris van de Stichting Culturele Impuls Deventer, Frens Westenbrink, via e-mail – info@kunstaanz.nl of telefoon – 0570-671143.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *