Leerlingen Kei13 winnen ‘Heel Deventer bakt…’

winnaars-Heel_Deventer_bakt-HiResLeerlingen uit groep 7 en 8 van Kei13 zijn de winnaars geworden van de taartenbak-wedstrijd ‘Heel Deventer bakt… een bruidstaart’. Ruim 50 kinderen en volwassenen hebben zich afgelopen dagen ingespannen om de lekkerste en origineelste bruidstaart te bakken. Op woensdag 11 maart werden in de Oude Mariakerk hun inzendingen bekeken en geproefd door een vakjury onder voorzitterschap van wethouder Robin Hartogh Heys.

Eén van de prijswinnaars is Nienke (11 jaar). “We hebben de taart met z’n zevenen gemaakt. En één begeleider maar die heeft verder niks gedaan en kwam alleen af en toe kijken hoe het ging. We zijn er vanmiddag wel drie of vier uur mee bezig geweest. Dat was wel haasten, want we hebben ook zelf eerst alles gekocht wat we nodig hadden. Daarvoor hadden we op internet gekeken naar ideeën. En iedereen had wel wat leuks gevonden, dus toen hebben we dat gemengd en dat is onze taart geworden.”

De winnende club van 7 heeft behalve veel roem en eer, een oorkonde, bloemen en een mooie ervaring, een workshop gewonnen bij Sjokolaa.

‘Heel Deventer bakt… een bruidstaart’ is mogelijk gemaakt door bijdragen van Raster welzijn, Wij Deventer, AH Keizerslanden en Cambio Buurtbeheer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *